Popis
Třiatřicáté číslo časopisu Warehouse #1 je plné inspirace. Kromě toho, že hned zkraje je možné nechat se unést příběhem grogu, lze narazit i na řadu dalších zajímavých receptur od novodobé kávové klasiky s názvem Revolver, přes polozapomenutý Rose Cocktail, až po recept na Negroni Cheesecake párovaný s koktejlem Negroni Sour. Stejně tak ale na čtenáře čeká průnik do světa rumu v rozhovoru s Marthou Miller a Teri Alleyne, zatímco v interview s bratry Godety se lze blíže podívat na kategorii koňaku. Pro úplnost z hlediska jednotlivých kategorií pak můžete objevovat i svět whisky a to, co všechno nám tento obilný destilát v 21. století nabízí. Opomenout ovšem nelze ani představení dalších značek, mezi nimiž jsou americká vodka Skyy, český kávový likér Gloria nebo doutníky Aladino z Hondurasu. Vyjma receptů na sladké pečení nejen s rumem, ale také s brandy, bourbonem či koňakem, je navíc možné skrze rozhovor s Philippem Jansou poznat koncept L’Avenue, oslavující francouzskou.