Popis
Mezcal El Buho se vyrábí ručně z agáve Espadin v tradičním řemeslném lihovaru v srdci Oaxacy. Zralé rostliny agáve se pečlivě vybírají a poté se týden pomalu praží v podzemní kamenné jámě s místním mezkitovým dřevem. Pražené kousky agáve se rozdrtí na tradičním kamenném mlýnku Tohona, do vzniklého aguamielu se přidá voda ze studny a směs několik dní fermentuje. Poté se kaše dvakrát destiluje v alembickém destilačním přístroji páté generace a balí se do charakteristické láhve, na níž je vyobrazen sám "el buho". Lákavá vůně sladkého agáve, vanilky a jemného kouře vede k bohaté, plné chuti s bylinnými tóny praženého agáve, sladkých brambor, vanilky a země. Závěr je dlouhý, kořeněný a pepřový, umocněný elegantním nádechem kouře.  .

Vlastnosti produktu

dostupnost předobjednávka

Značka El Buho