Popis
První záznam o pěstování kukuřice ve Francii pochází z roku 1523. O staletí později se Francie stala lídrem v produkci kukuřice ve Starém světě. Rozmanitost úrodných půd a vliv oceánského a středomořského podnebí umožňuje pěstování vysoce kvalitní kukuřice s přirozenou sladkostí a mírnou kyselostí. Výjimečné francouzské klima a měkká pramenitá voda Angeac-Champagne vytvářejí z Mont Blanc jedinečnou francouzskou kukuřičnou vodku. Výroba této vodky začíná sklizní kukuřice na konci srpna. Zrna se namelou a následně se smíchají s malým množstvím sladu. Výsledná sladina se fermentuje a následně se posílá k destilaci. Hotový alkohol dále prochází opakovaným čištěním a poté odpočívá. Když je destilát připraven, smíchá se s křišťálově čistou pramenitou vodou a přivede se k dokonalosti – Mont Blanc French Corn se stává jemnou a plnou vodkou s přirozenou sladkostí a lehkými pikantně máslovými tóny.

Značka SARL E.L.S

EAN: 8436562150457